Montuur advies

Stap 3. Montuur advies

De derde stap naar de perfecte bril is het uitkiezen van het montuur. Naast dat het montuur passend moet zijn voor de bril en de vorm van je hoofd, moet het ook zorgen voor een leuke uitstraling en passend zijn bij jou als persoon. Welke stijl, maat of kleur staat het beste bij je? Ons enorme keuzeaanbod aan monturen maakt de keuze niet altijd makkelijk. Daarom voorzien wij jou van een goed advies zodat jij met de juiste bril onze winkel verlaat.

 

Kom snel langs!

 

Zoeken naar een passend montuur

Bij het zoeken naar een passend montuur doorlopen we enkele stappen.

Zoals je ziet komt ook hier de meting met de Impressionist®3 weer terug. Deze wordt maar één keer uitgevoerd, maar omdat hier parameters uitkomen die belangrijk zijn voor de vorm van je gezicht en daarmee ook voor het kiezen van het montuur, zetten wij deze ook bij de deze stap.

Vorm van je gezicht

Met de Impressionist®3 van Rodenstock bepalen wij de vorm van je gezicht, de stand van je ogen en daarmee de perfecte vorm/afmetingen van de bril. De kern van het apparaat is de 3D-stereocameratechnologie. Je kijkt in de spiegel van Impressionist® 3 en van daaruit wordt je door twee camera’s vanuit twee gezichtshoeken opgenomen. Hiermee worden parameters zoals pupilafstand gemeten.

Deze technologie zorgt voor een ongeëvenaard persoonlijk en nauwkeurig resultaat. Oftewel, het perfecte montuur voor jou.

 

Ja, dit montuur past perfect!

 

 

Montuur uitzoeken

Wanneer uit de resultaten van de oogmeting blijkt dat jouw brillenglazen toe zijn aan vervanging of dat het blijkt dat je een bril nodig hebt, gaan wij samen een passend montuur uitzoeken. We gaan op zoek naar een montuur dat bij je past en je een vernieuwde uitstraling geeft. Daarnaast zoeken wij het montuur dat perfect past bij de vorm van je hoofd.

Wij zijn er voor je!

Na de eerste en de tweede stap is het tijd voor het uitzoeken van het juiste montuur. Ook voor het uitzoeken van het montuur nemen wij uitgebreid de tijd. Wij leveren graag kwaliteit! Daarom laten wij je niet eerder onze winkel verlaten zonder het perfecte montuur. Ook gedurende de derde stap kun je altijd vragen stellen wanneer er onduidelijkheden zijn. Ook wanneer je onze winkel hebt verlaten houdt onze service nog niet op. Ook dan kun je namelijk altijd bij ons terecht voor korte vragen of adviezen. Neem in dat geval dan gerust vrijblijvend contact met ons op

 

Kom snel langs!