Opticien Delfzijl

Von Oy, dé opticien van Delfzijl en omstreken

Er zijn veel redenen aan te voeren om een bezoek te brengen aan de opticien. Je bent de veertig jaar gepasseerd en merkt dat de kwaliteit van je ogen achteruit gaat of misschien ben je wel op zoek naar contactlenzen voor tijdens het sporten, omdat een bril niet echt praktisch is. Ongeacht je reden, Von Oy is de opticien van Delfzijl en omstreken die je kan helpen. Wij nemen de complete zorg van je ogen voor onze rekening. Wij zijn er voor iedereen, of je nu een man, vrouw of kind bent.

Over ons

Von Oy optiek is al 80 jaar de toonaangevende opticien van Delfzijl en omstreken. Wij zijn de winkel waar je terecht kunt voor een bril, contactlenzen, zonnebrillen en oogmetingen. Wij onderscheiden ons van andere opticiens door onze toegankelijkheid, warmte en huiselijkheid die wij uitstralen naar onze klanten. Gecombineerd met pure vakmanschap en een optimale service maakt dit ons de ideale oplossing wanneer je op zoek bent naar een opticien in de buurt van Delfzijl. Wij laten alleen tevreden klanten naar huis gaan. Bij ons kun je onder andere terecht voor:

  • Brillen
  • Contactlenzen
  • Optometrie
  • Optiek voor heren, dames en kinderen

Op zoek naar een bril?

Dat je zuinig moet zijn op je ogen is geen geheim. Toch kunnen wij dit als opticien niet vaak genoeg zeggen. Een minieme afwijking kan al snel voor groot ongemak zorgen. Het is daarom zeker geen overbodige luxe om periodiek je ogen laten te controleren bij een specialist als Von Oy.

Oogmeting

De oogmetingen worden bij ons uitgevoerd door gediplomeerde, vakbekwame opticiens. Voor het opmeten van de ogen maken wij gebruik van de meest innovatieve technologieën. Aan de hand van de resultaten van de oogmeting adviseren wij de klant om wel of geen bril/contactlenzen aan te schaffen. Mocht dit wel het geval zijn, dan gebruiken wij de resultaten tevens voor het op maat maken van de brillenglazen en/of contactlenzen.

Leesbrillen

Je bent de veertig/vijftig jaar gepasseerd en merkt dat je moeite krijgt met het lezen van de krant of een menukaart. Een proces dat veel mensen meemaken bij het ouder worden. Wanneer je dit ongemak wilt verhelpen, dan vind je de oplossing in een kwalitatief hoogwaardige leesbril of multifocale lenzen bij Von Oy. Een leesbril is de ideale oplossing om je ouderdomsverziendheid (presbyopie) te corrigeren. Wie nog een extra correctie nodig heeft voor in de verte zien, is het beste af met een multifocale bril.

 

Met mijn nieuwe leesbril kan ik weer de kleine lettertjes lezen

 

 

Sterkte op laten meten

Het kan altijd handig zijn om je sterkte op te laten meten. Je twijfelt of je zicht af en toe wat minder wordt tijdens het auto rijden of dat je moeite krijgt met het lezen van de krant. Neem de onzekerheid weg en laat je ogen opmeten. Na het opmeten van de sterkte kunnen wij hier uitsluitsel over geven en tevens onderkennen of er een medische oorzaak ten grondslag ligt aan je verminderde zicht. Wanneer dit niet het geval is, kunnen wij samen een bril uit gaan zoeken voor je. Welke reden je ook hebt voor het op laten meten van de sterkte, Von Oy optiek in de omstreken van Delfzijl is er voor je.

 

 

Sterkte op laten meten!

 

 

Zonnebrillen

Als opticien kun je bij ons voor alles terecht, zo ook voor zonnebrillen. Doordat al onze brillen beschikken over het hoogste CE keurmerk (CE3), ben je gegarandeerd beschermd tegen UV-straling. Ben je woonachtig in de buurt van Delfzijl dan is Von Oy de opticien die alles heeft waar je naar op zoek bent wat betreft zonnebrillen: de nieuwste, hoog kwaliteit, trendy zonnebrillen voor zowel dames en heren als voor kinderen.

Contactlenzen

Net als een bril wordt een contactlens speciaal gevormd om licht te focussen op het netvlies van je oog. Contactlenzen bedekken, in tegenstelling tot een bril, je gehele hoornvlies en corrigeren daardoor je complete gezichtsveld. Welk probleem je ook hebt met je ogen, het is altijd verstandig om een opticien als Von Oy te raadplegen voor welke contactlenzen voor jouw situatie het meest geschikt zijn.

Aanmeten en adviseren contactlenzen

Het aanmeten van en/of het adviseren over contactlezen gebeurt bij Von Oy door een optometrist. Deze onderzoekt je ogen en enkele andere zaken om onder andere de kwaliteit van de hoeveelheid traanvocht, de conditie van de oogleden en eventuele beschadigingen en de vorm van je hoornvlies vast te stellen. Ben je afkomstig uit de buurt van Delfzijl, dan is Von Oy de opticien waar je moet zijn voor professioneel advies over en het aanmeten van contactlenzen.

 

Neem contact op!

 

Gebruik van lenzen

Nadat de optometrist je ogen heeft onderzocht, zal hij je kort enkele vragen stellen om je vervolgens een goed advies te kunnen geven over het gebruik van je lenzen. Wanneer duidelijk is wanneer jij je lenzen voornamelijk draagt, kan de optometrist je bepaalde lenzen adviseren en tevens uitleg geven over de verzorging ervan. Wanneer je drager bent van contactlenzen, is het zeer belangrijk om de hygiënevoorschriften duidelijk na te leven. Hiermee voorkom je mogelijke ontstekingen en beschadigingen. Wij zorgen ervoor dat jij de perfecte lenzen krijgt voor jouw ogen.

Voor dames, heren en kinderen

Opticien Von Oy is er voor zowel dames en heren als voor kinderen. Wie je ook bent, met onze deskundigheid kunnen wij je altijd helpen. Je loopt onze winkel binnen met een verminderd zicht en je verlaat onze winkel weer met een perfect gezichtsvermogen door een prachtig op maat gemaakte bril. Von Oy is alles wat je zoekt in een opticien.

Vragen?

Denk je een bril nodig te hebben of wil je graag de ogen van je zoontje of dochtertje op laten meten? Misschien ben je wel opzoek naar een trendy zonnebril? Von Oy is de opticien in de omgeving van Delfzijl waar jij naar op zoek bent. Heb je slechts een korte vraag of wil je voorzien worden van advies? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Opticien Delfzijl – Von Oy – Optometrist – Complete zorg voor ogen