Skip to main content

VOOR 

OGEN 

VOOR 

OREN 

VOOR 

MOOI

Heel veel topmerken!

Monturen

Voor een leuke bril of contactlenzen ga je naar Von Oy

Monturen top merken bij Von Oy

Bij Opticien Von Oy begrijpen we dat de pasvorm van je bril een cruciale rol speelt bij het ervaren van optimaal zicht en comfort. Daarom introduceren we met trots de ImpressionIST®. Dit geavanceerde 3D-video centreersysteem van Rodenstock is de sleutel tot het creëren van brillenglazen die perfect passen bij jouw unieke gezicht.

Het gebruik van de ImpressionIST® is eenvoudig. Je kijkt gewoon in de spiegel van de ImpressionIST®. Dankzij twee camera's worden er vanuit verschillende gezichtshoeken beelden van jou vastgelegd. Deze beelden, gecombineerd met het door jou gekozen montuur, leveren nauwkeurige gegevens op over jouw gezicht. Denk hierbij aan de afstand tussen je pupillen en hun diameter, en andere belangrijke parameters.

Wat dit betekent voor jou?

Een bril die niet alleen scherp zicht biedt, maar ook perfect op jouw gezicht is afgestemd. Met de ImpressionIST® creëren we een bril die niet alleen een hulpmiddel is voor beter zien, maar ook een stijlvolle accessoire die jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

Met behulp van de ImpressionIST® Kunnen wij een bril op maat maken die als gegoten zit. Ervaar zelf het verschil van een perfect passende bril en ontdek de magie van de ImpressionIST® bij Opticien Von Oy in Appingedam. Maak vandaag nog een afspraak en laat ons je helpen bij het vinden van de bril die jou laat stralen.

Meetresultaten

Nadat wij jouw meetresultaten en de uitkomsten van de 'normale' oogtest heeft vastgesteld, wordt alle benodigde informatie naar Rodenstock gestuurd. Met behulp van geavanceerde technologieën en berekeningen worden brillenglazen op maat gemaakt die op elk gezichtspunt perfect zijn afgestemd op uw ogen.

Het resultaat? De meest nauwkeurige en gepersonaliseerde brillenglazen die Rodenstock ooit heeft geproduceerd. Met deze brillenglazen kun je eindelijk jouw gezichtsvermogen ten volle benutten. Het verschil met een standaardbril zult je meteen merken.

Gepersonaliseerde precisie bij Opticien Von Oy

Stel je voor: scherpere contouren, levendigere kleuren, en een comfortabele pasvorm die geen gelijke kent. Het is niet zomaar een bril; het is een meesterwerk dat speciaal voor jou is gemaakt.

Ontdek het verschil van gepersonaliseerde precisie bij Opticien Von Oy in Appingedam. Kom langs en laat ons jou helpen bij het vinden van de perfecte bril die jouw wereld scherper en helderder maakt. Je zult versteld staan van het resultaat!

Crafted in Denmark

LINDBERG

LINDBERG, We vinden het interessant hoe ontwerp en personalisatie samenwerken. Met onze vernieuwende producten zijn we er trots op dat we een unieke mate van aanpassing bieden - waarmee je je bril beter kunt laten aansluiten bij je persoonlijkheid.

Onze nieuwe reclamecampagne legt de nadruk op het belang van personalisatie. We laten zien hoe eigentijds ontwerp en zorgvuldige vormgeving daarbij helpen. Onze hoofdpersonen ontdekken hun relatie met ontwerp en het belang van vooruitdenken.

Gemaakt in Denemarken.

Strak ontwerp en levendige kleuren

DUTZ EYEWEAR

Dutz Eyewear is het meest gewaagde brillenmerk van Nederland en heeft zich sinds 2005 ontwikkeld tot een succesvol bedrijf. Hun Filosofie is “een montuur kopen moet leuk zijn”, iets waar wij als Von Oy helemaal achter staan.

Dutz Eyewear ontwerpt strakke monturen met levendige kleuren die passen bij de huidige modetrends en is gericht op zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden. Elk montuur benadrukt daarmee de natuurlijke schoonheid van jouw ogen. Dutz Eyewear besteed speciale aandacht aan mensen met grote en kleine gezichten die moeite hebben met het vinden van een passend montuur. Zo heeft Dutz Eyewear voor hen passende monturen gemaakt die voldoen aan alle behoeftes, zonder kwaliteit te verliezen van het origineel ontwerp.

Dutz Eyewear ontwerpt haar eigen brillen en beheert het gehele proces, van ontwerp tot productie. Dit resulteert in een collectie monturen van hoge kwaliteit die comfortabel is en op elk gezicht er goed uitziet en goed aanvoelt. Door het gebruik van allergievriendelijke en solide roestvrijstalen materialen werkt Dutz Eyewear mee aan een duurzamere wereld.

Gedurfd, non-conformistisch brillenmerk

FACE A FACE

FACE A FACE is een gedurfd, non-conformistisch brillenmerk opgericht door Pascal Jaulent, Ndine Roth en Alyson Magee. Het werd meer dan 25 jaar geleden geboren uit de Parijse artistieke cultuur en evolueert sindsdien mee. De collecties zijn geïnspireerd op moderne kunst, architectuur, hedendaags design en modetrends.

Met prachtige combinaties van materialen, unieke vormen en levendige kleurenpaletten, vinden FACE A FACE-collecties een perfecte balans tussen kwaliteit, functie en design. Van verfijnd tot speels, elke collectie heeft een onderscheidend karakter en emotie, waardoor de bril net zo uniek is als het gezicht dat hem draagt.

Bril gebaseerd op jouw favoriete karakter of film

Johnny Loco

De (Zonne)brillen van Johnny Loco worden met veel inspanning, liefde en aandacht voor detail gemaakt. Hierdoor loopt u een met een bril vol vakmanschap de winkel uit. Zo worden de brillen gemaakt in een fabriek waar ze werken met hoogwaardige materialen zoals Italiaanse celluloseacetaat en superlicht, flexibel roestvrijestaal. Tijdens de productie van de brillen wordt er zo min mogelijk materiaal verspild om zo de wereld te helpen.

Johnny Loco is een Nederlands merk en is opgericht in 2005. Het merk verkoopt niet alleen brillen, maar ook fietsen en horloges. Johnny loco staat vooral voor de pluk de dag filosofie en maakt de producten geïnspireerd hierop.

Alle (Zonne)brillen van Johnny Loco hebben de naam gekregen van een karakter of een film waarop de bril is gebaseerd. Zo maakt Johnny Loco brillen die lijken op de brillen die het karakter draagt in de film of maken brillen die passen bij de periode waarin de film zich afspeelt.

Vorm, idee, afbeelding, visie, silhouet

IMAGO EYEWEAR

IMAGO is Latijn en betekent vorm, idee, afbeelding, visie, silhouet. De kernwaardes die worden gebruikt in het ontwerpen en vervaardigen van de collectie. De IMAGO collectie benadrukt uitgewerkte details en up-to-date soms gedurfde kleuren. IMAGO onderscheidt zich met moderne, gedetailleerde en kleurrijke monturen die met het oog op de laatste treds worden vervaardigd.

Net zo uniek als jij!

MATTEW

De oprichter van MATTTEW heeft gestudeerd en zich gespecialiseerd in het ontwerpen van brillen. Hij heeft voor verschillende grote merken gewerkt als ontwerper en heeft 4 jaar in een fabriek gewerkt waar monturen worden geproduceerd. In diezelfde fabriek worden nu de MATTTEW-brillen geproduceerd die wereldwijd worden verkocht.

Door de interesse in materialen, vormen en productieprocessen, zowel industrieel als ambachtelijk, heeft de oprichter van MATTEW een passie ontwikkeld voor het ontwerpen van brillen en probeert hij bij monturen altijd net die creatieve touch te geven waardoor de bril een wordt met de drager, die uiteindelijk op zichzelf ook uniek is.

Aangezien brillen steeds meer als een accessoires worden gezien, is kleur bij MATTTEW ook heel belangrijk. De kleur is bepalend voor de keuze van dat ene montuur. MATTTEW wil dan ook niet spectaculaire monturen maken, maar monturen die iemand licht raakt en past bij de drager. De MATTTEW-bril is een verlengstuk van uw persoonlijkheid en zorgt voor een altijddurende twinkeling in uw ogen.

Exclusief voor mannen, puur, elegant en tijdloos

Monsieur Blanc

Monsieur Blanc is een nieuw merk exclusief voor mannen en ontworpen door Nathalie Blanc. Net als bij Nathalie Blanc Paris staat bij Monsieur Blanc ook een puur, elegant en tijdloos design gecombineerd met een 100% Frans vakmanschap gerant.

Monsieur Blanc combineert vakmanschap met geavanceerde productiemethoden, waar met rijke materialen, gedurfde vormen en verschillende kleuren wordt gewerkt. Met deze technieken worden deze rauwe en mannelijke maar toch delicate en elegante monturen gecreëerd. Zo biedt Monsieur Blanc tijdloze, functionele en unieke monturen die perfect passen bij de rondingen van het mannelijke gezicht.

Delicate ontwerp, Franse Expertise en fijne materialen

Nathalie Blanc Paris

De kracht achter Nathalie Blanc Paris is de gedurfde, gepassioneerde en Franse designer Nathalie Blanc waar het merk naar is vernoemd. Het luxe brillenmerk Nathalie Blanc Paris is opgericht in 2015 en groeide daarna snel. Het merk onderscheid zich van andere brillenmerken door hun delicate ontwerp, Franse expertise en zijn fijne materialen. De Nathalie Blanc Paris collectie biedt een verscheidenheid aan kleuren en worden met veel precisie en vakkundigheid gemaakt.

Nathalie Blanc draagt vanaf jonge leeftijd al een bril. Ze merkte al gauw dat de brillen die er waren niet paste bij de rondingen van haar gezicht, waardoor de bril niet mooi en stijlvol stond. Ze schaamde zich wanneer ze een bril droeg. Dit is dan ook de reden dat de monturen van Nathalie Blanc Paris zijn ontworpen om perfect te passen bij de rondingen van het gezicht, waardoor je de bril ook echt wil dragen. De bril wordt daarmee een modeaccessoire en is niet alleen meer een optisch accessoire.

De ideale combinatie voor optimaal draagcomfort

Rodenstock

De perfecte combinatie van hoogwaardige kwaliteit, tijdloos design en innovatieve technologie staan gerant voor optimaal draagcomfort.

Met een bril van Rodenstock ziet u uw omgeving met een frisse blik. De precisiebrillenglazen en perfect aangemeten monturen van Rodenstock staat gerant voor optimaal zicht en een geweldige look. Neem bij het kiezen van uw bril met minder geen genoegen. Dat doen Rodenstock namelijk ook niet. Hun technici ontwikkelen unieke meesterwerken en hechten enorm veel waarde aan precisie.

Aan één enkel montuur van Rodenstock wordt gemiddeld 118 uur met passie en oog voor detail gewerkt. Elk afzonderlijk model wordt in München ontworpen, kan door de opticien perfect aangemeten worden en is uitvoerig getest. Rodenstock controleert de belastbaarheid, de zuiverheid en de kwaliteit van alle onderdelen. Tot op het allerkleinste schroefje. Zodat u met de perfecte bril de winkel uitloopt.

Klassieke en innovatieve brillen

Silhouette

In Oostenrijk maakt Silhouette al sinds 1964 klassieke en innovatieve brillen. Vakmanschap en handwerk staat bij hen centraal. Het resultaat is een unieke bril die u zal blijven verassen. Uitstekend design en hoogwaardige materialen zorgen voor een helder ontwerp dat de individualiteit uitdrukt van de mensen die ze dragen.

Innovatieve materialen en puristisch design bepalen de onmiskenbare lichtheid van de Silhouette brillen. Samen met de lichtste glazen ter wereld die door Silhouette zelf zijn ontworpen heb je het idee dat je helemaal geen bril draagt.

Vanaf het begin heeft Silhouette altijd een visie nagestreefd die vandaag nog steeds geldt: het creëren van de mooiste brillen ter wereld.

Cookies

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze websites goed werken en veilige analytische cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.