Trouwringen

Uw trouwringen vindt u in Appingedam

Uw toekomstige trouwringen zijn het waard om met zorg uitgezocht te worden. De jurk wordt maar één keer gedragen en de bruiloftstaart opgegeten, maar u en uw partner houden de trouwringen altijd om. U draagt ze de rest van uw leven nog en daarom zoekt u een betere juwelier of goudsmid. Iemand die luistert naar uw wensen, een uitgebreide collectie heeft, en ook over het vakmanschap beschikt om de ringen voor u aan te passen of zelfs op maat te ontwerpen en te maken. 

Kortom; u zoekt Juwelier Von Oy in Appingedam.

Wij willen graag een afspraak maken voor het uitzoeken van trouwringen.

 

Naast trouwringen ook…

Dankzij de uitgebreide collectie trouwringen van Von Oy is uw slagingskans gegarandeerd. Zo maken zij uw trouwringen helemaal op maat óf kiest u een modern of klassiek model uit de betaalbare trouwringencollectie. Wij kunnen in ons atelier uw trouwring aanpassen, verstellen of ontwerpen tot een sieraad dat helemaal bij u past! Maar denk ook aan gegraveerde pennen als aandenken voor uw getuigen of stijlvolle armbandjes voor de bruidsmeisjes. 

Naast trouwringen vindt u bij deze Groningse juwelier relatieringen, vriendschapsringen, herinneringsjuwelen en exclusieve sieraden. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen en u te laten informeren.

 

 

 

Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen en u te laten informeren.

 

 

 

 

Trouwringen van...

Promises ringen, mokumé gane

Mokumé Gane betekent letterlijk "houtnerf metaal" en stamt af van een oude (17e eeuw) Japanse smeedtechniek. De oorsprong van de techniek gaat terug naar de wapensmidsen van het oude Japan. Verschillende lagen metaal (dit kunnen goud, platina, koper, zilver, messing of bijvoorbeeld tombak zijn) worden onder een speciale temperatuur en druk aan elkaar gesmolten. Hierdoor ontstaat een 'blok' Mokumé met daarin verschillende lagen metaal. Door een bewerking door middel van boren, frezen, vijlen, etsen afgewisseld met het dunner smeden van het blok Mokumé, ontstaan er aan de oppervlakte van dit metaal patronen die de indruk geven van een in de natuur ontstaan metaal. Omdat de edelsmid het blok MOKUMÉ GANE telkens dunner moet smeden, is dit een zeer intensieve techniek. IEDERE RING wordt door het gebruik van deze techniek UNIEK. Er bestaat nimmer een tweede ring met een spel van lijnen welke gelijk is.

Ook uw liefde voor elkaar is uniek, een perfecte combinatie.

Gettmann Trauringe

De bijzondere trouwringen tegen een overslaanbare prijs
De claim van het bedrijf Gettmann is om trouwringen in uitzonderlijke kwaliteit tegen een eerlijke prijs te leveren. Onze ringen worden exclusief in Duitsland geproduceerd! Alleen op deze manier kunnen we zowel de kwaliteit als de duurzaamheid van uw trouwring garanderen.

 

August Gerstner Trouwringfabrikant

Er is niets waardevoller op de wereld dan liefde en familie. Dat heeft het lot ons in de loop van de 150-jarige geschiedenis van onze onderneming steeds weer bewezen. Wij zijn al de zesde Gerstner-generatie, die met juwelen en trouwringen geschiedenis schrijft.