Opticien

Oogmeetdagen

Drie dagen oogmeetdagen bij Von Oy Optiek! De drie oogmeetdagen zijn dit jaar op 21,22 en 23 april 2022.

Lees meer

Oogmeting

Wil je een ✅ oogmeting uit laten voeren bij een echte specialist? Dan is Von Oy de specialist waar je naar op zoek bent. Je kunt bij ons gratis een voormeting laten doen! Wij verzorgen hoog kwaliteit oogmetingen.

Lees meer

Bril op maat

De perfecte bril op maat vind je bij opticien Von Oy! Von Oy is de specialist op het gebied van op maat gemaakte brillen. Na een uitgebreide oogmeting stellen wij voor jou de perfecte bril op maat samen.

Lees meer

Montuur advies

Ben je op zoek naar professioneel montuur advies voor je nieuwe bril? Dan is Von Oy de opticien waar je naar op zoek bent. Een perfect montuur gespecificeerd voor alleen jou!

Lees meer


Optometrie

Optometrie nodig? Maak hier direct een afspraak. Onze optometrist voert onderzoek uit om eventuele oogafwijkingen op te sporen.

Lees meer

Myopie

Myopie, ook wel bijziendheid genoemd, is een afwijking van het oog waarbij een min-bril nodig is om veraf scherp te kunnen zien. Dit is wereldwijd de snelst toenemende oogafwijking. Met name onder kinderen is de groei zorgwekkend. In de laatste veertig jaar is het aantal bijziende jongeren verdubbeld en onderzoek wijst uit dat kinderen die op jonge leeftijd bijziend zijn, een verhoogde kans hebben om later ernstige oogziektes met beperkte behandelmogelijkheden te ontwikkelen.

Lees meer

Zonnebril

Alle zonnebrillen van Von Oy beschikken over het hoogste CE keurmerk, maximale UV-bescherming gegarandeerd.

Lees meer

Serengeti Zonnebrillen

Serengeti staat bekend om zijn technisch meest geavanceerde zonnebrilglazen. De glazen van Serengeti onderscheiden zich door de drie belangrijke functies voor een zonnebrilglas aan te bieden in één glas, meekleurende glazen, een blauwfilter en de glazen zijn gepolariseerd.

Lees meer

Contactlenzen

Dag lenzen dragen heeft grote voordelen, zo heb je nooit meer last van beschadigde lenzen. Kom langs of maak een afspraak voor meer informatie bij Von Oy Appingedam.

Lees meer

Kinderbrillen

Heeft uw kind een bril nodig? Dan bent u bij Von Oy in Appingedam aan het juiste adres. Onze kinderbrillen, inclusief ontspiegelde glazen* leveren wij voor een vaste prijs vanaf €99,-, €139,- of €189,-.

Lees meer

Recycle jouw Biotrue ONEday contactlenzen.

Geef jij om het milieu en draag je graag bij aan een mooie wereld? Wij ook! Recycle daarom nu je Biotrue ONEday contactlenzen.

Lees meer

Opticien Appingedam

Ben je op zoek naar een ✅ opticien in Appingedam en omstreken? Dan is Von Oy dé beste optie! Wij zijn de specialist voor alles wat betreft optiek voor heren, dames en kinderen. Van een nieuwe bril tot het op laten meten van je ogen. Wij hebben alles in huis.

Lees meer

Opticien Delfzijl

Kom je uit de omgeving van Delfzijl en ben je opzoek naar een opticien? Breng dan eens een bezoekje aan Von Oy. Wij zijn de specialist op alles wat betreft optiek voor heren, dames en kinderen. Van het opmeten van je ogen tot een perfect op maat gemaakte bril. Wij kunnen je overal mee helpen!

Lees meer